EKL Elinvoimaa uutiskirje, kesäkuu 2021

9.6.2021

 
 
 
 
 
 

Uutiskirje

 

6/2021

 
 
 
 

NESTORIT-vertaistoimintaa miehille

 
 
 
 
  

Nestorit-toiminta tukee miesten aktiivisuutta, vertaisuutta, sosiaalista hyvinvointia ja hyvää ikääntymistä. Nestorit on tarkoitettu erilaisten ja eri kokoisten miesten ryhmille. Nestorit-koulutus kannustaa ja motivoi miehiä käynnistämään monipuolista ja mielekästä toimintaa.

 
 
 
NESTORIT-toiminnan käsikirja
 
NESTORIT-koulutus miehille
 
 
   
 

Mielipide - Järjestöt ovat tärkeä osa ikääntyvien turvaverkkoa

 
 
 
 
  

Mielellään-verkoston järjestöt torjuvat ja lievittävät ikääntyvien yksinäisyyttä, vahvistavat mielen hyvinvointia sekä turvaavat konkreettista tukea sadoille tuhansille ikääntyville eri puolilla Suomea. Yhteiskunnan on viisasta panostaa ikääntyviin kansalaisiin ja järjestöjen työhön jatkossakin.

 
 
 
Lue mielipidekirjoitus kokonaisuudessaan
 
 
   
 

Tukea ikääntyvien yhdessäoloon

 
 
 
 
 
 
Koulutukset ja tapahtumat
 
Materiaalia ja kulttuurin tukea
 
 
   
 

Loppukevennös

 
 
 

Jaamme tässä osiossa Teidän mielen hyvinvointiin vaikuttavia ja iloa elämään tuovia asioita.

 
 
 

"Ystävyys kuten rakkauskin ovat luonnon antamian lahjoja, joilla ei ole määrättyä hintaa. Niitä en voi ostaa enkä myydä - ainoastaan jakaa sydämestäni toisille."

 
 
 
 
  


Raimo Reinikainen Kajaanin Eläkkeensaajista on sielultaan ja hengeltään vahvasti niin kulttuurin kokija, tekijä kuin tukija. Hän kokoaa ihmisiä, keskustelemaan ja kuulemaan muun muassa Miehen matkasta villimiehestä tohvelisankariin, Keho, mieli ja vanheneminen ja Ajattelun aakkosia itseymmärrykseen -aiheista.

 
 
 
Lue esittely kokonaisuudessaan
 
 
   
 

Uutiskirje on lähetetty seuraaville henkilöille:
Yhdistysten puheenjohtajille, sihteereille, opintovastaaville, taloudenhoitajille, jäsenasioiden hoitajille, tiedottajille, kerho-ohjaajille ja liikuntavastaaville, Elinvoimaa-vertaisohjaajille sekä Elinvoimaa-koulutuksiin aikaisemmin osallistuneille ja EKL:n työntekijöille.

 
 
 
 

Lisätietoa: Anu Kuikka puh. 050 911 3247 tai anu.kuikka@ekl.fi
Verkko-osoite: www.ekl.fi/jasenille/elinvoimaa