Kuvagalleria

Perinteiset joulumyyjäiset 1.12.18 Idänpään Torpalla saivat väen heti aamusta liikkeelle. 

Myyntipöytien äärellä riitti vilskettä ja vilinää, sillä tarjolla oli jos jonkinlaisia herkkuja joulupöytään laitettavaksi ja valtava valikoima taidokkaita käsitöitä sekä arvontoja. 

Tuttujen kanssa vaihdettiin kuulumisia, syötiin riisipuuroa rusinasopan kera ja juotiin torttukahvit ennen kotiinlähtöä. Kiitokset emännille ja järjestäjille!

Kuvat ja teksti: Riitta Kaltemaa

 

Eläkeläiset ovat monesti niin hyväkuntoisia ja nuorekkaita, että pystyvät tekemään myös vedessä pitkälle samoja liikkeitä kuin nuoremmatkin, kehuu Marika Nummikoski, perjantain vesijumpparyhmän vetäjä. Hän on huomannut, että siellä ollaan innoissaan mukana ja pysytään tahdissa, vaikka hiukan kovempaa otetaankin. Tästä nautitaan, koska kuivalla maalla näitä liikkeitä ei pystytä enää suorittamaan.

Marika pyrkii tekemään kokonaisvaltaisesti kehon läpi eri lihaskuntoalueiden ja liikkeiden avulla. Tämä edesauttaa pysymään kunnossa, vaikkei kävisikään kuin vain vesivoimistelussa.

Hänen mielestään tärkeätä on myös sosiaaliset kohtaamiset, liikunta yhdessä ja hyvä ryhmähenki, jota jumppaajilta löytyy ja näin ohjaajankin on helppo hymyillä!!

Marika Niinikoski on liikunnan ammattilainen ja työskennellyt parikymmentä vuotta ohjaten vesivoimistelua, lasten uimaopetusta, vauva- ja perheuinteja.

Kuvat ja teksti Riitta Kaltemaa

Idänpään Torpalla vietettiin 12.11.18 lämminhenkinen ja riemastuttava tilaisuus Isänpäivähengessä. Mika ja Turkka Mali Forssasta ilostuttivat yleisöä musiikillaan ja mukavilla jutusteluillaan.

Kahvit ja emäntien loihtimat herkulliset leivonnaiset virvoittivat kielen ja mielen. Sateinen ja harmaa sää unohtui ainakin hetkeksi aikaa.

Kuvat ja teksti: Riitta Kaltemaa