EKL Elinvoimaa kutsuu

23.4.2022

Mökkielämä kutsuu, kevään touhut kutsuvat...........
myös Elinvoimaa kutsuu teitä eläkkeensaajia
yhdessäoloon ja luonnon heräämistä ihmettelemään.

 
 
 
 
 
 
  

Jos nyt mietit, että pitäisi saada jostain edullisesti puhtia arkeen tai ettei ole oikein mitään tekemistä tai haluat vain vaihtaa hetkeksi maisemaa - tavata uusia ihmisiä - niin tässä on juuri sinulle sopiva tapahtuma, Kesämieli-koulutus Rajaniemessä.

 
 
 

Kesämieli-koulutuksessa saat harjoitella helppoja toiminnallisia menetelmiä. Saat myös ideoita ja oivalluksia sekä mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin, vaihtaa kokemuksia ja kokea mukavaa yhdessäoloa. Kesämieli-koulutukseen osallistumiseen riittävät tavallisen ihmisen tavalliset taidot. Koulutus on osallistujille maksuton.

Viime vuoden koulutukseen osallistuneet totesivat, että he pystyvät menetelmillä täydentämään erinomaisesti eläkkeensaajien yhdessäoloa. He oivalsivat, miten helppoa on toimia yhdessä harjoittelun ja jaetun materiaalin avulla. Opettajaankin oltiin tyytyväisiä. Kesämieli-koulutus sai arvosanaksi 4,4 (max. 5).

 
 
 
 

Kesämieli on tarkoitettu kaikille ikääntyville!

 
 
 
 

Koulutus pidetään Virroilla Rajaniemessä, johon matkustaminen pyritään ensisijaisesti järjestämään kimppakyydein. Matkat korvataan EKL:n matkustusohjeen mukaisesti esim. kuljettajan ja kahden kyydissä matkaavan korvaus on kuljettajalle 0,46 € / km. Yksin tai kaksin matkaavalle matkakorvaus on edullisimman julkisen kulkuneuvon hinnan mukainen. Tällöinkin korvaus kattaa suurimman osan matkakuluista.