Päihdeasennekysely

11.11.2019

Hei!

4.11.2019 käynnistyi Ehkäisevän päihdetyön viikko. Hämeenlinnan, Hattulan sekä Janakkalan seudulla on avautunut Päihdeasennekysely 2019, joka on seudulle vakiintunut tapa toteuttaa ehkäisevää päihdetyötä osallistamalla kuntalaisia päihdeasenteista käytävään keskusteluun ja tuottamaan tietoa kuntalaisten päihdeasenteista sekä vallitsevista päihdeoloista.

Kyselyä on toteutettu menestyksekkäästi mm. kouluissa yläasteikäisillä ja sitä vanhemmilla oppilailla (koulujen harkinnan mukaan myös nuoremmilla) ja Vilma-järjestelmän kautta koululaisten vanhemmilla, työterveydessä, terveysasemilla ja monissa muissa kohtaamisen paikoissa. Toivonkin lämpimästi, että laitatte kyselyä mahdollisimman laajasti jakoon verkostoissanne, kiitos. Ehkäisevä työ tarvitsee tukenne tavoittaakseen kuntalaisia mahdolisimman laajasti.

Lasten ja nuorten kanssa on tärkeä tarjota mahdollisuutta aikuisten tukeen muistuttaen miten koulun aikuisten ja nuorisotyöntekijöiden kanssa voi aina keskustella jos ajatuksia herää.

Mikäli haluatte toteuttaa kyselyn paperisena, voin toimittaa teille PDF-tiedostot kyselystä tai vaihtoehtoisesti valmiit tulostetut kyselyt. Mielelläni huolehdin että kyselyt palautuvat tammikuun ensimmäisinä viikkoina takaisin Ehkäisevään päihdetyöhön.

Alla saateteksti, jota voitte käyttää kopioimalla sen viestikenttään. Liitteet ovat vapaita jaettavaksenne.

Mitä mieltä olet alkoholista ja rahapelaamisesta? Vastaa Päihdeasennekyselyyn

Kutsumme kaikki Hämeenlinnan, Hattulan ja Janakkalan seudun asukkaat vastaamaan Päihdeasennekyselyyn 2019. Kyselyllä kerätään kuntalaisten mielipiteitä ja kokemuksia esimerkiksi alkoholiin ja rahapelaamiseen liittyen.

Vastaa kyselyyn osoitteessa www.a-klinikka.fi/epthml<http://www.a-klinikka.fi/epthml>

Suora linkki kyselyyn

https://www.webropolsurveys.com/S/480564475D58246A.par

Vastaukset ovat nimettömiä ja luottamuksellisia. Kysely on avoinna 4.11.-31.12.2019.

Päihdeasennekysely toteutetaan vuosittain, ja se on vakiintunut osa seudullista ehkäisevää päihdetyötä. Kyselyn tuloksia hyödynnetään ehkäisevän työn kehittämisessä ja suunnittelussa. Tavoitteena on tukea kuntalaisten hyvinvointia. Kysely käynnistetään Ehkäisevän päihdetyön viikolla 45.

Jokainen vastaus on tärkeä. Kiitos osallistumisesta!

Lisätietoja
Paula Meskanen, koordinaattori
Ehkäisevä päihdetyö Hämeenlinna, A-klinikka Oy

paula.meskanen@a-klinikka.fi<mailto:paula.meskanen@a-klinikka.fi>, puh. 050 592 1455 www.a-klinikka.fi<http://www.a-klinikka.fi>

Yhteistyössä mukana Hämeenlinnan kaupunki sekä Hattulan ja Janakkalan kunnat.